Exit

O nas

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2010 z imenom Inženiring Klenovšek s.p. Leta 2012 se je preoblikovalo v družbo z omejeno odgovornostjo v Inženiring Klenovšek d.o.o. Leta 2013 smo pridobili generalno zastopstvo za Slovenijo in vzhodno evropski trg za popravila, vzdrževanje in servis strojev za stiskanje komunalnih odpadkov italijanskega proizvajalca MACPRESSE EUROPA.

Izbrana ekipa strojnikov ima že 30 letne izkušnje v strojegradnji, avtomatizaciji tehnoloških linij in vzdrževanju strojev in naprav. Podjetje ima lasten razvoj in strokovno znanje za realizacijo idej, ki nastajajo s področja strojništva. Nudimo rešitve s področja projektiranja in konstruiranja, izdelavo sklopov strojev in naprav ter avtomatiziranih tehnoloških proizvodnih linij. Projekte izvedemo na ključ, od ideje do namestitve v proizvodni proces. Za vse izdelane in obstoječe strojne projekte nudimo kvalitetno vzdrževanje in servis.

Vizija

Naša vizija je stalna rast fizičnega obsega proizvodnje in prodaje. Želimo postati čim bolj prepoznavno in uspešno podjetje na področju strojegradnje in izdelave namenskih avtomatiziranih tehnoloških linij, strojev in naprav. Naš najvišji cilj je zadovoljstvo kupcev. Kupcu želimo nuditi najboljše rešitve in storitve, kar pomeni kakovosten izdelek za primerno ceno in čim krajši dobavni rok.

Poslanstvo

Naše osnovno poslanstvo je zagotavljanje originalnih in celovitih rešitev na področju strojegradnje in namenskih avtomatiziranih tehnoloških linij, strojev in naprav. Našim kupcem omogočamo dvig ravni avtomatizacije proizvodnje in s tem dvig kakovosti njihovih izdelkov ter lažje prilagajanje vse bolj zahtevnim trgom.

VIZITKA

INŽENIRING KLENOVŠEK,
proizvodnja,storitve in trgovina d.o.o.

Naslov: Zgornja Rečica 81, 3270 Laško
Poslovna enota Celje: Bežigrajska c. 4D, 3000 Celje

Telefon: +386 (0)41 911 083
http://www.klenovsek.si
info@klenovsek.si
inzeniring.klenovsek@amis.net
Matična številka: 6214347000
Davčna številka: 77065972
ID za DDV: SI77065972
Poslovni račun: SI56 0311 8100 0909 723 (SKB d.d.)
SKD: C28.990 – Proizvodnja strojev za druge posebne namene

Close
Go top